tiistai 6. syyskuuta 2011

Pitkästä aikaa

Edellisessä postauksessa odoteltu rakennusluvan jättäminen venähti arveltua pidemmälle. Autotallirakennuksen korot osoittautuivat vielä asuinrakennustakin haastavammiksi ja niitä sitten pyöriteltiin suuntaan jos toiseen. Alkuperäisillä koroilla autotalli olisi ollut lähiympäristön matalin kohta ja sadesäällä autokatoksessa kunnon ankkalammikko.

oksentava koira parvekkeella

Kun pohjat ja julkisivut lopulta olivat valmiina niin asemapiirros rupesikin viipymään. Ja ilman näitä ei päästy edes naapureita kuulemaan... Vihdoin viime perjantaina saatiin vihdoin lupahakemus jätettyä kuntaan. Jälkikäteen laitetaan täydennyksenä energiatodistus (joka odottaa tuossa keittiön pöydällä) ja se naapurinkuulemislomake (josta puuttuu vielä pari allekirjoitusta). Mukavaa on että tähän mennessä kaikki tulevat naapurit ovat hyväksyneet kuvamme ilman huomautuksia!

sampakko suihkussa

Elokuun aikana on myös suunniteltu putkia, sähköjä, pihaa ja sisustusta. Perustussuunnittelu on myös käynnistynyt vaikka lennosta napattiinkin projektiin toinen suunnittelija ensimmäisen hävittyä olemattomiin... Elokuussa ehdittiin piipahtaa myös asuntomessuilla, oli yllättävän väljää viimeisenä viikonloppuna ennen messujen päättymistä. Kiva oli katsella hienoja taloja ja sisustuksia vaikkei varsinaisesti mitään kuningasideoita mukaan tarttunutkaan. Tämän postauksen kuvituksena muutama hauska yksityiskohta joita meille siis ei ole tulossa...


Ei kommentteja: