perjantai 8. huhtikuuta 2011

Tarjouspyynnön tekoon!

Vihdoin alkaa olla talon kuvat siinä kuosissa että päästään tekemään tarjouspyyntöä talotehtaille. Arkkitehdeilta saimme pohjan jonka pohjalta kirjoitamme tarjouksen ja sitten vastaavalta mestarilta kommentit josko olisi korjattavaa. Siinä on viikonlopuksi urakkaa!

Vastaava mestari on siis palkattu. Zekatan luona kävimme juttelemassa jo aiemmin, täyden palvelun paketti tuntui kyllä hienolta mutta meille liian suureelliselta. Emmekä koskaan saaneet sitä luvattua tarjousta sähköpostiin... Lisäksi viime päivinä firma on saanut sosiaalisessa mediassa aika ikävää julkisuutta joten ei yhtään harmita ettemme yhteistyötä heidän kanssaan aloittaneet. Vastaavana mestarina projektissamme toimii Rakennustaito Haaviston Anssi Haavisto. Anssilla on rautainen kokemus vastaavana mestarina ja pääsuunnittelijana toimimisesta ja hänestä olimme saaneet suosituksia muutamaltakin taholta. Ajatus koko projektin toteuttamisesta tuntuu yhtäkkiä paljon helpommalta kun tietää että on ammattimies valvomassa!

Lumen sulamista tontilta on seurattu ahkerasti. Kaksi viikkoa sitten näkyvissä oli yhden rajapyykin huippu, nyt tämä pyykki on paljaalla nurmella ja toinen etureunan pyykeistä on paljastunut hangen alta. Vieläkään ei ole tietoa toisen takanurkan tarkasta sijainnista. Tilattua pohjatutkimusta luvattiin alunperin viime viikoksi ja sitten tälle mutta eipä ole kuulunut, eikä yhteyshenkilöä saanut kiinni. Onneksi ei ole kiirekään mutta maanantaina aloitan kyllä soittelun heti aamusta josko viimein jotain tapahtuisi.

Loppukevennykseksi viimeisimmät ja lähes lopulliset julkisivukuvat. Talon värit ovat oikeat, autotalli sitten samoihin sävyihin.

Vasemmalta ikkunat: makkari - olohuone - khh

Miehen "maailman hienoin autotalli" :)

Ei kommentteja: