maanantai 30. toukokuuta 2011

Lip-lap, plop!

Plop, sanoi cava-pullon korkki kun korkkasimme kuohuviinin tämänpäiväisen talopaketin tilaamisen kunniaksi. Viimeisen kuukauden verran on ihmetelty tarjouksia ja mestarin laatimaa vertailutaulukkoa, vierailtu toimittajilla kerran jos toisenkin ja välillä melkein menetetty yöunetkin. Kolme parasta talotoimittajaa seuloontuivat helposti ja näistä yksi tippui kyydistä kun ei myyjästä enää yhtäkkiä kuulunutkaan mitään... Lopuksi kisassa oli jäljellä yksi precut- ja yksi suurelementtitoimittaja joista jälkimmäinen lopulta voitti. Halvempi hinta, laajempi toimitussisältö ja hyvä myyjä tekivät päätöksen jos ei helpoksi, niin edes jotenkin mahdolliseksi tehdä.

Meille tulee siis ensi syksynä Lappli-talo. Omassa suussa tämä vääntyy usein muotoon lip-lap, kyllä on takavuosien laiturimainonta mennyt perille! Talon meille myi Pekka Karhumaa, nuori mies josta ei ainakaan toistaiseksi ole mitään pahaa sanottavaa. Ainoana taloedustajana Pekka soitti jo tammikuun rakentajamessujen jälkeen ja kysyi jokos ruvetaan tarjousta tekemään ja myöhemminkin vielä kyseli perään. Vakuuttavaa, varsinkin siihen yhteen kadonneeseen talomyyjään verrattuna...

Toukokuun loppuun mennessä Lappli-talon tilanneet saavat 1500 € lahjakortin Askoon. Uhkasin että ostan koko rahalla Eero Aarnion Puppy-koiria.

Ei kommentteja: