perjantai 9. joulukuuta 2011

Tilastoja vol 2

Blogin tilastoja seuratessa erilaiset hakusanat jaksavat kiinnostaa ja huvittaa viikosta toiseen. Edelleen johdossa on erilaiset fasaaneihin, niiden hintaan tai poikasiin liittyvät haut. Huomaa myös että joka kerta kun julkaisee jonkun nimen, alkaa sivulle samantien tulla hakukoneen osumia ko. yrityksestä tai henkilöstä tietoa etsiviltä. Nopeasti tieto leviää nykypäivänä sosiaalisessa mediassa, toivottavasti eri yrittäjätkin ymmärtävät miten pieni ankkalammikko onkaan kyseessä kun varsinkin negatiivinen maine leviää hetkessä... Itsellä ei ole kuin hyvää sanottavaa kaikista yhteistyökumppaneista jotka tuohon vasemman reunan listaan ovat päätyneet.


kun tilaat oven tuleeko lukkopesä mukana
Ei tule, se ostetaan tai tilataan erikseen ja maksaa muuten aika paljon.

eristysvillan mitat
Riippuu villasta. Viimeisin mittaamani oli 92 x 87, juuri sen verran että erehtyy ensin luulemaan neliöksi.

keittiö niemeke
Niemeke on siis jonkun muunkin käyttämä sana keittiön yhteydessä? Hyvä sana onkin, saareke ei meillä ainakaan ole kyseessä ja tyräke kuulostaa vähän pahalta.

Tolomeo Faretto
Jotkut italialaisparat päätyivät google.it -osoitteesta tänne, pieneksi taisi jäädä blogin heille tarjoama infosisältö...


Blogiin tulee vierailijoita yllättävän monesta maasta, ei tietenkään ihme kun suomalaisia on ympäri maapalloa ja googlekin ohjaa jopa viattomia ulkomaalaisia paikalle. Italian lisäksi ainakin Romania, Turkki, Saudi-Arabia ja Kreikka ovat ainakin ajatuksena hiukan erikoisempia liikenteen lähteitä kun kohteena on nurmijärveläisen omakotitalon lokikirja.

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ei ole kukaan kuitenkaan kalkkuna-haulla tänne eksynyt ;)) Kirjoitat riemukkaasti!

Anonyymi kirjoitti...

Mutta mitä tuo tolomeo faretto sitten tarkoittaa? En voi googlata, kun se kumminkin toisi vain tähän blogiin!

Kauheasti on teillä tapahtunut kaikkea lyhyessä ajassa. Vaan hyvin on meidänkin keittiö edennyt. Nyt kun asentaja vaan hoitaisi hommansa niin kaikki hyvin. :)

Jaana

Anni kirjoitti...

Suvi, kalkkunuus on mun pimeä alter ego ;)

Jaana, se on se meidän makkarin lamppu, just sen verran mainittu että google johtaa tänne(kin)... Jopa Italiasta :D

Mervi kirjoitti...

Hakusanat ilahduttavat myös omaa päivääni. En olisi ikinä uskonut miten hauskaa blogin pitäminen on. Tsemppiä projektiin ja terveiset Espoosta!