perjantai 11. marraskuuta 2011

Kaksi päivää pystytyksen jälkeen

Keskiviikon huikean tahdin jälkeen homma on rauhoittunut. Torstaina tontilla ei ollut ketään ja perjantainakin edistyminen oli ainakin nopeasti vilkaisten ollut aika vähäistä. Tallin pienemmätkin päätykolmiot olivat löytäneet paikalleen ja ainakin yksi palkki tuettu tolpilla kohdalleen. Todistusaineistoa ei toistaiseksi ole, harmaassa marraskuisessa tihkusateessa on turha yrittää ottaa kuvia pikkukameralla kello neljän jälkeen.

Vesilaitos oli sentään käynyt tuomassa tontille viemärin liitoskaivon ja vesiliitännän ja ystävällisesti sijoittanut ne suoraan suunnitellun sisäänajotien keskelle... Ihmetyttää miksi piti toimittaa sinnekin lupakuvat kun ei niitä taideta edes vilkaista, selvästi oli asemapiirrokseen merkittynä että juuri tuohon kohtaan tulee ajoluiska. Pitänee ottaa maanantaina yhteyttä, tuosta sijoituksesta ei ruveta kaivuumaksuja maksamaan...

Perjantaina aikana Perustus-Ässän pojat olivat käyneet vielä perustusta fiksaamassa, tallin perustuksen pintaan oli jäänyt isoja ilma-aukkoja joita nyt korjailtiin. Tarkistetaan vielä työnjälki huomenna päivänvalossa mutta hyvältä vaikutti. Talopaketin pystyttäjät kehuivat perustusta, hyvin mitoissaan ja suora. Näkyy blogiin tulevan jonkun verran kävijöitä Googlen kautta etsimässä Perustus-Ässästä kokemuksia. Oman kokemuksen perusteella suosittelen, homma kävi nopeasti ja jälki on hyvää!


Keskiviikon hyvä fiilis palautuu vieläkin kun pääsee tallustelemaan rauhassa talojensa välissä. Autotallia on vaikea hahmottaa pelkäksi talliksi, rakennuksena se on yhtä hieno kuin talokin. Tällä hetkellä tontin vaikuttavin sisätila sijaitsee autotallissa, sisäpuolella on vähemmän tukirakenteita kuin talossa ja korkeutta tuntuu olevan kuin kirkossa olisi... Muuten kuvattoman postauksen piristyksenä keskiviikkoinen otos autotallin isosta ikkunasta, korkeutta on reilu kaksi metriä. Näyttää vielä vaikuttavammalta nyt kun päätykolmiot ovat kohdillaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kateellisena täällä kattelee kun teillä on jo näin pitkällä :)

-Juha

Anni kirjoitti...

Kyllä teilläkin vielä! Ja meette vielä ohikin, tahti hidastuu ensi kuusta lähtien kun meillä jää kaksi amatööriä keskenään rakentelemaan...

Mia kirjoitti...

Hienolta näyttää ja oikein kivan näköinen talo on tulossa! Jään seuraamaan projektianne. :)

Anni kirjoitti...

Tervetuloa Mia :)