lauantai 19. marraskuuta 2011

Yksittäisiä havaintoja

...huonekalukaupoilta:
  • Makuuhuoneeseen kaavailtu Cope-senkki ei meidän talouteen muuta. Halvanoloinen ja huonosti viimeistelty kapine, miksi monet huonekalut näyttävät kuvissa kivoilta mutta luonnossa ihan roskalta?
  • Lukuvaloksi makkariin Tolomeo Faretto Micro, normaalikokoinen on turhan suuri. Kovin kaunis kyllä!
  • M-kokoinen tuplakupla on kovin pieni ison ikkunan eteen ja seuraava koko maksaa jo tonnin. Pienemmät kuplat voi laittaa vaikka pöydälle johonkin mutta mitähän siihen ikkunan eteen sitten laittaisi?
 
...tontilta:
  • Rakennustyömaa ei ole kovin kiinnostava vierailupaikka kohta kolmevuotiaalle tytölle. Vaan kunhan löytyy pienikin vesilätäkkö jossa leikkiä muovipullolla niin taas malttaa hetken odotella että aikuiset lopettavat laudoituksen ihmettelyn.
  • Yhtäkkiä keskelle vanhaa aluetta ilmestynyt uusi talo on paikallisten mielestä tavattoman kiinnostava. Useammin kuin kerran on nähty tuntemattomien harhailevan tontilla ympärilleen kuikuillen. Pitäisiköhän vastaiskuna mennä kurkkimaan näiden ihmisten kotien ikkunoista sisään, minua kun vaan kiinnostaa että miltä juuri teillä näyttää...
 
...kirjoituspöydän* äärestä:
  • Savimaan korvaaminen soralla ja sepelillä on ihan käsittämättömän kallista! Maansiirtolaskujen tipahdellessa postiluukusta yksi toisensa jälkeen voi vain yrittää selittää itselleen että onpahan varmasti kunnon pohjat talon alla eikä ainakaan upota saveen.
  • Julkisivukuvaan merkitty "laudoitus vain ikkunoiden yläpuolelle" on käytännössä toteutettu laudoittamalla ainoastaan ikkunoiden väli. Narinalistalle...

*Käytännössä meillä kirjoituspöytä korvautuu suurimman osan ajasta joko työhuoneen sohvalla tai pörrömatolla. Kylmänä vuodenaikana onni on mahan päällä lämmittävä läppäri.

2 kommenttia:

Apila kirjoitti...

Hienolta näyttää! Katselen kerran viikossa edistymistänne ihan livenä, kun työn puolesta ajelen tonttinne ohitse... :) Edistystä joka kerta, varsinkin verrattuna myyntikylttiin... ;)

Anni kirjoitti...

Joo se myyntikyltti seisoi siinä melkein puoli vuotta :D Kohta on vaan ulkopuolella niin valmista ettei enää edistyminen näy kun siirrytään pikkuhiljaa sisätöitä tekemään...