keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Töttöröö

Viikonvaihteen suunnitelmissa oli katolle kiipeäminen ja vaihteeksi sää suosi, jopa aurinko paistoi osan aikaa eikä asentaja kastunut tällä kertaa. Lauantaina katolle saatiin radon- ja viemärituuletusten putket sekä huippuimurin läpivienti ennen kuin päivänvalo loppui kesken. Sunnuntaina sitten ruuvattiin huippari paikoilleen ja asennettiin ilmanvaihdon poistolle oma tötterö.

ensimmäinen tötterö paikallaan

Yhden kontatessa katolla toinen teippasi ikkunoihin suojateippiä eristystä varten. Lauantain pikkupakkasessa vielä tarkeni hetken tehdä ilman hanskoja mutta sunnuntaina oli jo liian kylmä (-7) seisoskella paikallaan paljain käsin. Suurin osa ikkunoista on nyt sisäpuolelta teipattu, ulkopuoli pitäisi vielä ennen kuin uskaltaa ottaa uretaanipullon käyttöön, on ainakin tottumattoman käsissä harvinaisen sotkevaa tavaraa.

kiva retroväritys!

Sunnuntai-iltana vielä levytettiin seiniä ja asennettiin sähkörasioita. Levytystä varten piti lisätä koolausta kantavaan väliseinään ja villoja siirtäessä löytyi jänniä merkintöjä. Mitähän pahaa ne yläaukkopuut ovat tehneet että näin tulevat nimitellyiksi? Ja mitäköhän muuta meidän seinien sisällä lukee...


Tiistaina kävi tuuri. Matalan osan aluskatteen tuuletusventtiilit saatiin asennettua muutamassa tunnissa ja satuttiin olemaan ulkona lautakasaa kaivelemassa juuri kun tulipallo ylitti Etelä-Suomen taivaan. Ihan harvinaisen hieno näky!

7 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

V......n ylä aukko puut!
Kuolen nauruun, hyvä juttu :D

Anni kirjoitti...

Mietin pitäiskö lähettää kuva tehtaalle huomautuksen kanssa että "yläaukkopuut on sitten yhdyssana" :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Anni, laitan kommentit tehtaalle.
Pekka

Anonyymi kirjoitti...

Heh, herätti vähän hilpeyttä toi teksti :) Ehkä kaikki runkopuutkin on täynnä jotain salaisia viestejä!

-Juha

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teksti:D
Hattua nostan, miten ahkerasti te jaksatte itse puurtaa raksalla. Mikä teillä on arvioitu muuttopäivä?
- Riikka

Laura kirjoitti...

Mitä Villa Fasaaniin kuuluu :-)

Möövi kirjoitti...

Huhuuu, kuulumisia kurkkimassa...