maanantai 14. marraskuuta 2011

Kotiintulojännitys

Töistä palaaminen on nykyään päivän jännittävin tapahtuma. Naapuritalojen välistä koittaa jo vilkaista josko jotain uutta näkyisi ja viimeisen mutkan jälkeen hidastaa kävelyvauhtiin, miltä tontilla näyttää tällä hetkellä? Raksaperäkärryn vallattua autopaikan jää auto parkkiin tien varteen, siitä on hyvä kipittää vielä tarkemmin kurkistelemaan onko jotain tutustumisen arvoista tapahtunut päivän aikana. Sitten nopea vaatteiden vaihto ja kameran kanssa tutkimaan tilannetta, jos on kotona puoli neljän aikaan niin valoa riittää vielä hetkeksi jotta ehtii räpsiä muutaman kuvan uusimmista edistysaskeleista.

talli, kattopalkit ja kasa villaa

Työt olivat edenneet maanantaina varsin näkyvästi ja maallikkokin onnistui huomaamaan monia uusia juttuja. Työmaalla oli ainakin
  • vastaanotettu lisäkuorma eristysvillaa
  • nosteltu tallin kattopalkit ylös
  • asennettu autokatoksen tukipalkki paikalleen
  • nostettu ja tuettu irtoikkunat paikoilleen
  • kiinnitetty suurin osa talon kattotuoleista oikeille paikoilleen
  • nostettu kattopellit telineille talon viereen
  • ja ties mitä muuta mitä en huomannut katsoa!

vasemmalla makkarin, oikealla olkkarin ikkuna,
välissä ei kuuluisi olla laudoitusta...

Ikkunoita ei ole vielä kunnolla kiinnitetty, näkyy noissa kuvissakin että kenottavat ihan vinossa yläreuna ulompana. Kummasti tulee lisää ilmettä kun tyhjiin aukkoihin saa nuo tummanharmaat kehykset! Samaan aikaan kattotuolit auttavat hieman hahmottamaan miten katto tulee asettumaan tuohon talon päälle ja kyllä se vaan hyvältä näyttää. Ihanaa kun pitkän odotuksen jälkeen syntyy näkyvää tulosta ja on vielä tyytyväinen pikkuhiljaa hahmottuvaan kokonaisuuteen!

päädyn ikkunat ja talon sivuosan kattotuolit

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Se on kyllä uskomatonta, miten teidän tontilla näyttää niin erilaiselta kuin silloin pelkkien perustusten teon aikaan. Nyt todellakin näkee miten talo siinä on ja miten luonnossa kaikki näyttää kuitenkin erilaiselta kuin piirroskuvissa. Hieno talo tulee!

Anonyymi kirjoitti...

Jouluksi kotiin? :)

-Juha

Anni kirjoitti...

Joo, oon uhannut että kannan sinne jonkun kuusenrangan :D Makkaraa ei kuulemma kannata paistaa sisällä ihan paloturvallisuuden vuoksi ;)

Suvi, niin on uusi juttu että vaikka sen päivittäin näkee niin aina nähdessään ihmettelee mistä tuo tuohon tupsahti... :)