sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Sunnuntaikuvia

Mahtavan aurinkoinen pakkassunnuntai antoi hyvän tilaisuuden saada kuvattua raksan tämänhetkistä tilannetta muuten kuin ankean harmaissa olosuhteissa. Tältä meillä näyttää nyt - tai siis näytti tuossa puolen päivän aikoihin.

antenni naapurin, ei meidän...

Autotallin ja -katoksen muoto hahmottuu paremmin nyt kun katoksenkin päälle on saatu kattopalkit. Varaston sivusta ja katoksen takaseinästä puuttuu vielä panelointi, saapa nähdä missä vaiheessa on sopiva aika lätkiä noita kiinni. Nuo kohdat eivät ole ihan pahiten sään armoilla sen jälkeen kun kattopellit saadaan suojaamaan.


huomaa hieno työmaavalaisin

Tästä kuvasta tajusin että tuonne katolle pitää jonkun mennä ensi kesänä päätyvasoja maalaamaan... Taitaapi olla että sinne päätyy allekirjoittanut itse ja mikäs siinä, paljon enemmän jännittää noiden muiden vasojen maalaus. Katto kun tuntuu ajatuksena tukevammalta alustalta kuin mikään teline tai tikkaat. Ikkunat ovat muuten paikallaan paitsi tuosta päädystä puuttuu makuuhuoneen pienempi ikkuna - aukko muistuttaa erehdyttävästi sisäänkäyntiä... Samoin terassin lasiovet puuttuvat eikä niiden asennus kuulukaan talotehtaan urakkaan, itse päästään sitäkin harjoittelemaan.



Pääsisäänkäynti tontin takapuolelta kuvattuna, eli tuolta telineiden alta kävellään sitten ovelle.Ylimääräiset tukipuut vähän hämäävät mutta nuo tolpat ovat ainoat pysyvät rakenteet ja ikävä kyllä niitä on kaksi. Ovesta kajastaa hienosti auringonvalo, olohuoneessa oli jo ihanan valoisaa vaikka suojamuovit peittävät vielä ikkunoita. Taustalla näkyy telineille nostetut kattopellit, ensi viikolla noiden pitäisi jo olla paikallaan ja rakennuksen täysin säältä suojassa. Juuri nyt tuntuu aika hurjalta ajatella että viikon päästä talotehtaan hommat on hoidettu ja sitten ollaan ihan omillamme!

Ei kommentteja: