keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Tilastotietoja

Bloggerista saa ihan hauskoja tilastoja siitä mitä kautta blogiin on päädytty, suosituimmista postauksista, tänne ohjaavista Googlen hakusanoista ja ties mistä. Pitkän ajan ykköstilaa viittaavissa sivustoissa pitää hallussaan Koti Lahelaan, kannoilla hiipivät Ketunkorven Kolo ja Villa Osmankäämi. Kiitos linkityksistä näille ja tietysti kaikille muillekin! Blogilistan rakennusosionkin kautta näkyy tänne joku päätyneen.

Ylivoimaisesti suosituin postaus on Kiuas hakusessa, eri kiuasmalleja sisältävistä hakusanoista päätellen lukijat tulevat Googlen kautta kiuaskokemuksien perässä. Taitavat pettyä kun heille selviää että ei täällä mitään kokemuksia vielä ole, vasta lopputuloksetonta pohdiskelua aiheesta. Kerron kyllä mihin päädyttiin, kunhan johonkin ensin päädytään, mutta lopullisten käyttökokemusten saamisen menee vielä hetkonen...

No niitä hakusanoja sitten?

ostetaan fasaani / fasaanin hinta
hyvät fasaanit taitavat olla melko harvassa, ehkä kannattaisi kysellä hyvin varustetuista lemmikkikaupoista. edullisimmin saa varmaan itse pyydystämällä mutta en tiedä kesyyntyvätkö villifasaanit lemmikeiksi. ehkä jos ihan poikasena nappaa?

fasaanin munan tunnistaminen
ööö... pieni ja vihreä? suutarin lapsilla ei ole kenkiä, ja biologian opettajan tytär ei tunnista edes lintuja munista puhumattakaan. katsokaa Googlen kuvahakua, se löytää muutamia kuvia (joista osassa on kana että enpä tiedä kannataako tuohonkaan luottaa).

nurmijärvi asuinpaikkana
me ollaan viihdytty, jos ei niin tuskin oltaisiin ostettu tonttia nykyisen residenssin naapurista!

screen vai sälekaihdin
meille tulee screenkaihdin, sälekaihtimet nyt vaan on rumat (absoluuttinen totuus)

screenkaihtimen hinta
ei ne ihan niin tuhottoman kalliita ole kuin luulin etukäteen. mutta älkää vaan kysykö paljonko, en minä enää muista!

asta björklund, risto iivonen
eli meidän arkkitehdit. suosittelen, meidän talosta tulee ihana!

anssi haavisto
harkitsetko vastaavaksi mestariksi? suosittelen!

kallein talotoimittaja
meidän tapauksessa tarjousten perusteella Plania.

kahden auton autotalli 60 m2
suunnilleen tämän verran tulossa, miehen mukaan on ehdoton minimi. pitää mahtua pyörimään auton ympärillä niin että ovet ovat auki.

lapplitalo
semmoinen olisi tulossa, vielä en osaa sanoa onko päätös hyvä vai huono mutta ainakaan ei toistaiseksi kaduta.

Villa Fasaani
suosittelen tuttuja lisäämään linkin selaimen suosikkeihin niin ei tarvi joka kerta Googlen kautta kulkea!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on blogi wordpressin puolella ja siellä on kanssa vastaavia ominaisuuksia. Kiva tutkia tilastoja ja ennenkaikkea niitä hakusanoja! :D Monet naurut on naurettu jo nyt ja kuitenkin vasta puolisen vuotta bloggausaikaa takana..

Kiva lukea tekstejänne, jatketaan vertaistukea puolin ja toisin. ;)

Ihanaa viikonjatkoa!

Mervi kirjoitti...

Jep jep, osoite on kirjanmerkeissä ja sellaisessa kansiossa jonka kaikki linkit aukaisen ekana aamulla. Eli ei mitään paineita päivitystiheyteen..... :D