keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Valoa tunnelin päässä

Pikkuhiljaa edetään ja nyt on vaihteeksi päästy askel eteenpäin. Hyväksyimme asuinrakennuksen kuvat (pohjan versio III, julkisivujen versio IV) ja nyt odotellaan enää autotallin viimeistelyä. On tämä homma hiukan kestänyt: muistaakseni talomyyjä puhui noin kolmen viikon ajasta piirustuksien kanssa ja oman matematiikkani mukaan kaupoista on nyt reilu kahdeksan viikkoa... Heinäkuussa puoli Suomea on kiinni ja meidänkin talomme piirtäjä oli välissä viikon lomalla, onneksi heti palattuaan sai pian paperit eteenpäin. Taitaa muutenkin tämä projektimme olla pikkuisen haastavampi talotoimittajalle kuin normaalit talokirjatalot mutta tässä kohtaa en Lapplia nopeudesta ylistäisi.

Tosin vielä on pientä säätämistä tuon talonkin kanssa, korot on vielä hakusessa. Tai korot on suunnilleen tiedossa mutta ei merkitty kuviin joissa ne vastaavan mestarin mukaan pitäisi olla. No, kierrätetään kuvat taas mestarin kautta ja katsotaan mitä niihin nyt merkitään mihinkin. Itse olen jo vähintään sekaisin lattiakorkojen, sokkelikorkojen ja maanpinnan korkojen kanssa. Nämä tulevat vastaan vielä autotallissa jossa on lisäksi kaksi eri sokkelikorkoa.

Lisäsin piirustukset omaksi sivukseen, myös sivupalkista löytyy. Sivu päivittyy sitä mukaa kun lopullisia (tai "lopullisia") kuvia saadaan. Eli toivottavasti pian!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi tsemppiä tuohon piirrustusten viimeistelyvaiheeseen! Meilläkin se otti aikaa ihan tolkuttomasti - juuri saman korko-ongelmien takia.. Lisäksi ollaan "lennossa" nostettu vieläkin taloa 20 cm ja nyt vaan pitää yrittää muistaa tolkuttaa sitä kaivurikuskille että muistaa nostaa myös saunarakennuksen anturapatjan korkoa vastaavassa suhteessa...

Tsemppiä ja ennenkaikkea kärsivällisyyttä! :D
Ihanaa viikonloppua teille!