perjantai 30. joulukuuta 2011

Takaisin raksalle

Joulua on vietetty rauhallisissa tunnelmissa. Tontilla käytiin vain tapaninpäivänä tarkistamassa onko katto vielä paikallaan, ja olihan se. Mitään muutakaan myrskytuhoja ei meillä kärsitty, muutama pressu lepatti puoliksi irti ja salaojien tarkastusputkien kannet olivat lennelleet pitkin pihaa, yksi peräti puoliksi naapurin tontille. Hyvin vähällä siis päästiin kun sähkötkin olivat pois alle tunnin ajan. Harmi ettei enää ollut aggregaattia käytössä, olisi siinä naapureita naurattanut kun oltaisiin raahattu se asunnon etuovelle että saadaan aamupalaleivät paahdettua!

Pienen raksatauon jälkeen työntouhuun on palattu suunnilleen samoissa merkeissä kuin aiemminkin: kipsilevyä päätykolmioihin ja elementtien väliin jääneisiin levyttömiin kohtiin. Työpäivän jälkeen ehtii tehdä nelisen tuntia raksalla ja siinä ajassa saa aikaiseksi yllättävän vähän... Seinien levyttäminen on tosin kiitollista puuhaa kun tulos näkyy konkreettisesti ja tilat näyttävät saman tien paljon valmiimmilta!

Viikonlopun ohjelmassa on uuden vuoden vastaanoton lisäksi katolla kiipeilyä. Katon läpivientien tarvikkeet saapuivat torstaina ja nyt ne pitäisi saada paikalleen, ainakin toistaiseksi Ilmatieteenlaitos lupaa parempaa säätä kuin edellisen kerran katolla käydessä...

Ei kommentteja: